Author Topic: is it possible to nativefullscreen in 1.26?  (Read 937 times)

Offline [Dis]Kealthas

  • Full Member
  • *
  • Topic Author
  • Posts: 64
  • Country: 00
  • Karma: +8/-9
  • Server Account: Kazutora
    PSR: Loading
    Games: Loading
    Wins/Loses: Loading/Loading
    Hero K/D/A: Loading
    Creep K/D/N: Loading
    Show/hide more stats
  • Awards LA Ladder #1 [LEGENDARY] VIP Member [EPIC] 1v1 Nevermore Tour Winner [RARE]
    • View Profile
    • Awards
is it possible to nativefullscreen in 1.26?
« on: September 22, 2021, 14:26 »
To increase fps limit to 200 is it possible to do anything for 1.26? in eurobattle options at 1.28 there is nativefullscreen but not at 1.26

Offline HowTo...

  • Junior Member
  • *
  • Posts: 48
  • Karma: +14/-3
    • View Profile
    • Awards
Re: is it possible to nativefullscreen in 1.26?
« Reply #1 on: September 22, 2021, 18:22 »
have u tried manually set fps in regedit?

HKEY_CURRENT_USER\Software\Blizzard Entertainment\Warcraft III\Video

and change "Lockfb" to "0"  and set "maxfps" to a number equal to your monitor refresh rate ( ensure that rate 200 is set in as Decimal)
« Last Edit: September 22, 2021, 18:31 by HowTo... »

Offline [Dis]Kealthas

  • Full Member
  • *
  • Topic Author
  • Posts: 64
  • Country: 00
  • Karma: +8/-9
  • Server Account: Kazutora
    PSR: Loading
    Games: Loading
    Wins/Loses: Loading/Loading
    Hero K/D/A: Loading
    Creep K/D/N: Loading
    Show/hide more stats
  • Awards LA Ladder #1 [LEGENDARY] VIP Member [EPIC] 1v1 Nevermore Tour Winner [RARE]
    • View Profile
    • Awards
Re: is it possible to nativefullscreen in 1.26?
« Reply #2 on: September 22, 2021, 19:06 »
i did the lockfb part but what do you mean by 200 in decimal im not great in math

Offline HowTo...

  • Junior Member
  • *
  • Posts: 48
  • Karma: +14/-3
    • View Profile
    • Awards
Re: is it possible to nativefullscreen in 1.26?
« Reply #3 on: September 23, 2021, 10:27 »
when u open maxfps is originaly set a Hexadecimal value, u need to change it to decimal before setting value to 200,  unless u know whats 200 in decimal equals in hexadecimal.... see img


PS: I haven't test it myself as my screen is only capable of 60Hz  8)
« Last Edit: September 23, 2021, 10:31 by HowTo... »

Offline [Dis]Kealthas

  • Full Member
  • *
  • Topic Author
  • Posts: 64
  • Country: 00
  • Karma: +8/-9
  • Server Account: Kazutora
    PSR: Loading
    Games: Loading
    Wins/Loses: Loading/Loading
    Hero K/D/A: Loading
    Creep K/D/N: Loading
    Show/hide more stats
  • Awards LA Ladder #1 [LEGENDARY] VIP Member [EPIC] 1v1 Nevermore Tour Winner [RARE]
    • View Profile
    • Awards
Re: is it possible to nativefullscreen in 1.26?
« Reply #4 on: September 23, 2021, 23:22 »
i see thanks

Offline cen

  • Eurobattle.net Admin
  • WickedSick Member
  • *
  • Posts: 2044
  • Country: si
  • Karma: +257/-50
  • Lok'tar Ogar
  • Awards Lagabuse Legend LA High Staff [EPIC] MadBalls Tournament Winner [RARE] MVP Member [LEGENDARY]
    • View Profile
    • EuroBattle.net
    • Awards
Re: is it possible to nativefullscreen in 1.26?
« Reply #5 on: September 24, 2021, 09:56 »
I don't think that actually works, report back if it does.

Offline [Dis]Kealthas

  • Full Member
  • *
  • Topic Author
  • Posts: 64
  • Country: 00
  • Karma: +8/-9
  • Server Account: Kazutora
    PSR: Loading
    Games: Loading
    Wins/Loses: Loading/Loading
    Hero K/D/A: Loading
    Creep K/D/N: Loading
    Show/hide more stats
  • Awards LA Ladder #1 [LEGENDARY] VIP Member [EPIC] 1v1 Nevermore Tour Winner [RARE]
    • View Profile
    • Awards
Re: is it possible to nativefullscreen in 1.26?
« Reply #6 on: September 25, 2021, 01:02 »
Well can't say it help much but i felt like it was a bit better than before but i don't think it is 200 fps at all compared to 7.00  version i play

Offline HowTo...

  • Junior Member
  • *
  • Posts: 48
  • Karma: +14/-3
    • View Profile
    • Awards
Re: is it possible to nativefullscreen in 1.26?
« Reply #7 on: September 25, 2021, 11:19 »
u can try to use:   /fps   in game and u should see actual fps & memory usage.

also found this video ,where u just add parameter into lauching icon, in this case its w3l if Im right? @cen
« Last Edit: September 25, 2021, 11:27 by HowTo... »

Offline [Dis]Kealthas

  • Full Member
  • *
  • Topic Author
  • Posts: 64
  • Country: 00
  • Karma: +8/-9
  • Server Account: Kazutora
    PSR: Loading
    Games: Loading
    Wins/Loses: Loading/Loading
    Hero K/D/A: Loading
    Creep K/D/N: Loading
    Show/hide more stats
  • Awards LA Ladder #1 [LEGENDARY] VIP Member [EPIC] 1v1 Nevermore Tour Winner [RARE]
    • View Profile
    • Awards
Re: is it possible to nativefullscreen in 1.26?
« Reply #8 on: September 28, 2021, 10:19 »
i get 64 fps now still no 200

Offline HowTo...

  • Junior Member
  • *
  • Posts: 48
  • Karma: +14/-3
    • View Profile
    • Awards
Re: is it possible to nativefullscreen in 1.26?
« Reply #9 on: September 28, 2021, 12:04 »
thats more than what I have been ever playing (48-53 fps), but unfortunately I cant help here anymore mate... gl finding a solution.

Offline cen

  • Eurobattle.net Admin
  • WickedSick Member
  • *
  • Posts: 2044
  • Country: si
  • Karma: +257/-50
  • Lok'tar Ogar
  • Awards Lagabuse Legend LA High Staff [EPIC] MadBalls Tournament Winner [RARE] MVP Member [LEGENDARY]
    • View Profile
    • EuroBattle.net
    • Awards
Re: is it possible to nativefullscreen in 1.26?
« Reply #10 on: September 28, 2021, 21:45 »
Afaik 1.26 is just perma locked to 60 and there is no way to unlock it, unless draco found some way to hack it from inside the dota map. But I don't remember seeing any such option in dota config.

Offline [Dis]Kealthas

  • Full Member
  • *
  • Topic Author
  • Posts: 64
  • Country: 00
  • Karma: +8/-9
  • Server Account: Kazutora
    PSR: Loading
    Games: Loading
    Wins/Loses: Loading/Loading
    Hero K/D/A: Loading
    Creep K/D/N: Loading
    Show/hide more stats
  • Awards LA Ladder #1 [LEGENDARY] VIP Member [EPIC] 1v1 Nevermore Tour Winner [RARE]
    • View Profile
    • Awards
Re: is it possible to nativefullscreen in 1.26?
« Reply #11 on: October 08, 2021, 02:35 »
well in 7.00 map he hacked it somehow than