LagAbuse.com

Unofficial Section => Offtopic => Turkey => Topic started by: w3chief on October 13, 2013, 15:34

Title: Bu konu incelenmeden kapatılıyor neden?
Post by: w3chief on October 13, 2013, 15:34
http://lagabuse.com/forum/index.php/topic,143017.msg498448.html#msg498448

ilk 7dk da hiç bir sıkıntı yoktu üstünlük sağladık. 7 ile 8 dk bir kişi gproxy den gitti. Rmk istediler. Biz istemedik çünkü üstünlük sağladık belliki çıkan kişi leave çekemedi ve böyle birşey yaptı. Sonra jojo_noob ping bahanesiyle gproxy den düşmeye basladı. Nasıl birşeyse düşmeden geldi. 4 sefer yaptı ve son yaptıgında tam oyun dakikası 14.55 filandı. Oyunun draw sonuclanmasını istiyordu. Takımda kiler report ediceklerini söyledi. Ben whisp attım siz ugrasmayın ben konu açarım dedim. Konu açıyorum Yorum atanlar var ve yorumlar siliniyor konu öncelik sırasından kaldırıyor. Son sıraya atılıyor. Bugun olan admin iern93. Neden konu hakkında bilgi verip konuyu kapatmıyor. Bunların tanıdık arkadaş oldugunu biliyoruz.
Title: Re: Bu konu incelenmeden kapatılıyor neden?
Post by: .SaLiH. on October 13, 2013, 15:56
« on: October 11, 2013, 04:50 PM »

yaziyor ve sirf seninki cevaplanmamis degil iyi bak oraya bi suru cevaplanmamis var
Title: Re: Bu konu incelenmeden kapatılıyor neden?
Post by: w3chief on October 13, 2013, 16:06
ben konuyu açalı 2 gün olmuş dün bugun açılan konular bile cogu cevaplanmıs benimki yorum yazılıyor siliniyor ve konu üst sıradan düşürülüyor bi yanıt verilmeden.
Title: Re: Bu konu incelenmeden kapatılıyor neden?
Post by: .SaLiH. on October 13, 2013, 16:08
Bazı moderatore ozelden mesaj atabılırsın kıbarca sorabılırsın mesajlarının sılınmesı konusunda. ıyı bakarsan senden once 2 tane daha var 2 gun once acılan kı daha da eskı olanlar var.
Title: Re: Bu konu incelenmeden kapatılıyor neden?
Post by: KeMCek on October 13, 2013, 19:01
ben bi ara mh report ettim o konuya hayla bakan olmamıs :D tabi benimki bu sitede değildi :)