Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - EqnX

Pages: [1] 2
1
Offtopic / Re: Wtf
« on: July 21, 2013, 12:47 »
begin deserved it so he got it :D
You got it too :D

2
Romania / Re: Palavrageala
« on: July 20, 2013, 23:58 »
Asta este si ideea: sa profit de ceea ce este, atat cat mai este si sa ma feresc sa intru "in atentia" sistemului :P

3
Romania / Re: Palavrageala
« on: July 20, 2013, 21:01 »
Asta nu e bine :) Ma rog, poate se trezesc in curand si vor pune lucrurile la punct. Oricum, in acest moment, tendinta este de degenerare, asa ca nu am prea mari sperante :)

4
Romania / Re: Palavrageala
« on: July 20, 2013, 17:44 »
Chiar nu tin minte daca te-am prins si pe tine ca mod, dar asta este un lucru bun, pentru ca in mod sigur te tineam minte daca faceai ceva "rau" :D
Partea cu linistea si intelegerea pe plan intern - presupun ca te referi la relatiile mod-mod, mod-admin, admin-admin - se rezolva simplu: reguli stricte de inter-relationare (in afara de discutiile amicale), comunicare "profesionala" (oricine poate invata, indiferent de vechime; pana la urma aceasta abilitate ne-a facut sa evoluam ca specie :P).
Parerea mea :D

5
Romania / Re: Palavrageala
« on: July 20, 2013, 15:23 »
Hai sa-ti spun o povestioara. Acum vreo 2 ani am fost GM pe un server privat de WoW. Nu mi s-a interzis sa joc, nu mi s-a cerut sa ies din guilda in care eram, doar ca mi s-au pus anumite conditii. Daca intentionez sa raman in guild, trebuie sa-mi creez alt cont pentru accesu' de GM si nu am voie sa-mi ajut contul principal sau guilda cu nimic folosind accesu' de GM. Timp de un an am functionat ca GM cu un cont, organizand eventuri, ajutand playerii, iar cu celalalt am participat la guild raiduri, am fost in battleground-uri fara sa stie cineva ca eu detin ambele conturi. Bine-nteles, ca GM aveam drepturi mult peste nivelul celorlalti jucatori, dar nu mi le-am folosit vreodata pentru a ma da mare. La cel mai mic abuz dovedit, adminii verificau si daca te gaseau vinovat, zburai definitiv, cu ban pe IP, eventual pe clasa, cont sters ..
Scopul acestei povestiri este ca poti sa ai putere si sa fara sa le razi in nas altora ca tu ai si ei nu. Nu ca e roman, sau ca e prin zona, dar nu am vazut vre-o singura abatere la XeqtR, respectiv la T_Bag sau la Astaroth, de cand joc aici (si ii mentionez pe ei pentru ca ma refer strict la sectiunea de ban/unban). Ei pot dar altii nu ?

6
Romania / Re: Palavrageala
« on: July 20, 2013, 13:48 »
http://lagabuse.com/forum/index.php/topic,136701.msg474931.html#msg474931
In cazul lui Rocka nu a fost vorba doar de jocuri parasite. A ajuns chiar sa isi bata joc efectiv de alti playeri pentru ca el e jmecher. Din punctul meu de vedere raspunsul lui Blind_Joker a fost fie de ochii lumii, ca sa inceteze discutiile, ori un mare lol, intrucat stia ca banul pe care il da e inutil. Timp de vreo saptamana am avut contu' lui Rockafella deschis intr-un tab la firefox si am vazut ca desi aparea cu permaban, el juca linistit in continuare. Era o priveliste frumoasa cand te uitai la suita de warnuri si banuri care apareau pe contul lui. Observ ca i s-a curatat intre timp.
Oricum, peste tot in lume, un set de reguli tinde sa fie respectat atata timp cat sunt respectate chiar si de cei care sunt pusi sa le promoveze si sa le aplice. Lead by example.
Tu, T-001, te referi la "Admin is above the rules", nu? Totalmente de acord, atata timp cat sunt incalcari fortate de imprejurari si nu sunt un obicei. Eu sunt omul care va sustine mereu ca "real life comes first" si inteleg ca sunt momente in care nu ai efectiv ce sa faci, deci vei incalca regulile. Iar adminii au dreptul la aceste incalcari pentru ca ei isi sacrifica timpul lor personal pentru a ajuta comunitatea. Dar, asa cum am mai scris, totul are o limita. Si limita este atinsa atunci cand lasi impresia ca ceilalti sunt un soi de hartie igienica pentru tine sau, eventual, un wc public.
Dar asta e parerea mea si, la fel ca altii, pot sa ma insel.

7
Romania / Re: Palavrageala
« on: July 20, 2013, 02:24 »
Somn usor :D

8
Romania / Re: Palavrageala
« on: July 20, 2013, 02:16 »
Scuze de double post, dar uita-te aici: http://lagabuse.com/forum/index.php/topic,138295.0.html
SaLiH, Junior Hacks Moderator preia un MH ban request de-al lui Fr0zen_Walk^, bunul lui prieten si partener in turnee. Sunt mari sanse ca bietul player sa-si ia ban si nevinovat.
Asta este al doilea MH request de cand are contu' iar primul i-a fost refuzat pentru ca era vorba de map awareness. Bine-nteles, eu nu prea pot avea o atitudine impartiala cand e vorba de acest individ (si mai sunt vreo cativa in aceasi situatie :P) pentru ca nu-l sufar din motive personale :)

9
Romania / Re: Palavrageala
« on: July 20, 2013, 02:07 »
Totalmente de acord cu tine :) Playerii se pot revolta pana maine si tot nu ar rezolva nimic :) Eu am luat tot thread-ul ala ca o gluma si cred ca marea majoritate il privesc la fel. Se pare ca tinerelul acela care s-a plans de banul primit de la tine a luat toata treaba cam in serios si nu m-as mira sa fie singurul care a facut asta.
Sincer, cred ca se pot lua masuri pentru a se preveni "interpretarile" si "abuzurile", masuri care sa fie cunoscute si cu rezultate vizibile, dar eu sunt prea mic pentru a putea face ceva :)

10
Romania / Re: Palavrageala
« on: July 19, 2013, 23:12 »
De cand am plecat am uitat cat tambalau se face pe aici...unii tampiti vb prostii si dupa aia tot ei fac gura. Asta se intampla cand dai prea multe drepturi unora care nu sunt pregatiti pt ele. E unul din momentele cand ma bucur ca nu mai sunt activ ca sa vad de astea zilnic... Plus ca in loc sa inchida topicul instant si sa avertizeze ca dc mai face spam ia ban pe ip pe o perioada (pe forum se poate da, nu mai depinde de xpam) astia ii mai permit sa comenteze. Nici nu stiu ce e cu atata toleranta, deja seamana a prostie sau lasitate. Dc are motive sa le arate in mesaj privat cui trebuie, nu asa.

Depinde cum privesti problema. Sunt anumite chestii care tind sa genereze discutii, daca incerci sa le analizezi in detaliu si pierzi din vedere cel mai important lucru: factorul uman.
Acum ceva timp am postat un ban request care mi-a fost refuzat pe motiv ca nu a fost o ofensa suficienta pentru ban. Am repostat acelasi ban request si am adaugat linkul unui ban dat, cu vreo 2 saptamani inainte, de acelasi moderator care mi-a refuzat mie banul, fiind aceasi situatie. Atunci moderatorul in cauza a dat ban pentru vreo 4-5 zile si nu mai tin minte cate warn-uri. In mai putin de o zi a disparut threadul meu cu totul, postul moderatorului respectiv, banul expirase de ceva timp, dar warnurile au ramas. Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. In astfel de situatii cred ca este loc de discutii. O fi stafful deasupra regulilor, dar asta nu inseamna ca isi pot face nevoile pe ele (iar la acest capitol il pot mentiona pe Rockafella ala, care are banuri si warn-uri dar continua sa joace). Deja chestia asta suna ca fabula Câinele şi căţelul, ceva de genul "noi vrem egalitate, dar nu pentru catei".
Bine-nteles, sunt mai multi cei care isi fac treaba exemplar si nu ai ce sa le reprosezi, dar sunt si cei care tind sa abuzeze de puterea lor.
Poate ca analizez eu prea mult si pierd din vedere anumite detalii.

Multora nu le pasa de ce vorbesc dobitocii acolo. Am scris sa inchida topicul dar nu ma ia nimeni in seama. Cea mai buna solutie are fii sa-l baneze pe jeandarcu ala pentru ca tot revolte si mizerii are in cap. Mi-e ciuda ca-l lasa Astaroth sa deschida atatea topicuri fara sens...

Cred ca topicul cu revolta este lasat deschis pentru ca multi il privesc ca si mine, drept o gluma :) Destinderea nu face rau nimanui :)

11
Offtopic / Re: United Forces Of Justice
« on: July 19, 2013, 11:26 »
1. Your name?
ZpH

2. How old are you?
33

3. Your nationality?
Romanian

4. Why do you want to join United Forces of Justice?
Help those in need.

5. Will you help your brothers whenever they need you?
Release the pure awesomeness within me :)

12
common pls let's meet, i want my children to have your talented blood

ROFL this is the funniest line i've seen on this forum, so far :)

13
DotA Discussion / Re: Best K / D / A
« on: July 13, 2013, 12:36 »
Prolly my best game
http://lagabuse.com/stats/game/4884577

Oufo btw :P
they have 30 deaths in total,only u have 36 kills? :o u can make infinite kills like that when all scourge or sentinel leave ;)

You forgot to mention that oufo, m^love^m and .dota^ludak. most likely broke the rules:
5. Player must not use any kind of cheats/bugs:
   c. Game ends when Tree/Throne falls or when all players from same team left the game or forfeit by !ff command. Fountain farming while no enemies playing, may be considered as exploit situation in order to cheat player statictics.

14
Romania / Re: Informații utile
« on: July 10, 2013, 02:31 »
s3nbonzakura     Map Hacker      w3-warden     Banned     Multi account of IP ban     10-07-2013  Permanent

Daca vrei sa scapi de acest ban, forumul lagabuse nu este locul in care trebuie sa postezi. Cei de aici nu au puterea sa-ti scoata ban-ul asta. Mergi la adresa asta: http://eurobattle.net/forums/277-Unban-Unmute-requests - aici fa un post si poate ai noroc (desi, din ce am vazut pe acolo, daca ai ban pentru MH nu or sa-l scoata).
Mult succes.

15
Offtopic / Re: Happy entering the EU
« on: July 03, 2013, 00:08 »
eu provides you protection, dumbasses.

Pls elaborate => Protect us from what ?

Btw , don't insult ppl here , calling them "dumbasses" or u'll be warned/muted .
from another up-coming hitler  didin't u study what happend to balkan countries during world war 1 ?

being in european union shit like that is not going to happen that easy

And where did Hitler come from ? If i'm not making a mistake, and i know it's not the case here, Hitler came from Germany, one of EU founders :) But that's not important. EU is NOT a military alliance, so EU it's not about protecting Europe from Hitler-like characters. EU is a geopolitical alliance and mainly an economical alliance. But i might be wrong :)

Pages: [1] 2