Author Topic: Tehnicka podrska i problemi vezani za dotu i WC3  (Read 5816 times)

Offline mrNiceguy

  • Honored member
  • GodLike Member
  • *
  • Posts: 12013
  • Country: ba
  • Karma: +661/-685
  • Guess who's back :D
    • View Profile
    • When injustice becomes a LAW, resistance becomes a duty
    • Awards
Re: Tehnicka podrska i problemi vezani za dotu i WC3
« Reply #15 on: March 29, 2013, 23:22 »
nube, nisi patcho dobro,

unistal sve instaliraj ponovo i skini warcraft version switcher i prebaci na 1.26a, onda skini installer i pokreni ga.
when we were fighting againt the biggest power hunger i ever met, MrNiceGuy. Now i see him in you, no, you became way worse than him. He at least had some heart, he cared about ppl who were with him all the time.

Offline mrNiceguy

  • Honored member
  • GodLike Member
  • *
  • Posts: 12013
  • Country: ba
  • Karma: +661/-685
  • Guess who's back :D
    • View Profile
    • When injustice becomes a LAW, resistance becomes a duty
    • Awards
Re: Tehnicka podrska i problemi vezani za dotu i WC3
« Reply #16 on: March 29, 2013, 23:24 »
nube, nisi patcho dobro,

unistal sve instaliraj ponovo i skini warcraft version switcher i prebaci na 1.26a, onda skini installer i pokreni ga.


ili je mozda problem u registriju. hmm, kasno je sad pa nemogu da razmisljam kako treba.

nebitno probaj ovo gore prvo što sam napisao.

ps. prije nego sto bilo sta uradis ovog sto sam naveo probaj ga pokrenuti kao administrator
when we were fighting againt the biggest power hunger i ever met, MrNiceGuy. Now i see him in you, no, you became way worse than him. He at least had some heart, he cared about ppl who were with him all the time.

Offline N3KO^

  • Advanced Member
  • *
  • Posts: 123
  • Karma: +33/-21
  • No pain,no gain.
    • View Profile
    • Awards
Re: Tehnicka podrska i problemi vezani za dotu i WC3
« Reply #17 on: March 30, 2013, 01:45 »
I meni se to isto, desavalo tipa neki eror..itd i nigde nisam nasao i oborio sistem..o posle sljakao u fullu..zavisi ako koristis neki antivirus meni avast nadje trojana u w3 i obrise taj fajl bezkoga nmg pokrenuti...i ne mozes ga posle vratiti pa nznm..fzn pokupi mi i obrise sta on oce zato ni ne koristim vise anti-virus to je jedna od opcija sto se meni desilo sad nznm sta tebe muci :/...ili ako nisi patchovao dobro onda probaj sam w3 fixerom...

Offline .maestro3berg.

  • Retired Moderator
  • WickedSick Member
  • *
  • Posts: 1495
  • Karma: +63/-119
    • View Profile
    • Awards
Re: Tehnicka podrska i problemi vezani za dotu i WC3
« Reply #18 on: March 30, 2013, 01:47 »
I meni se to isto, desavalo tipa neki eror..itd i nigde nisam nasao i oborio sistem..o posle sljakao u fullu..zavisi ako koristis neki antivirus meni avast nadje trojana u w3 i obrise taj fajl bezkoga nmg pokrenuti...i ne mozes ga posle vratiti pa nznm..fzn pokupi mi i obrise sta on oce zato ni ne koristim vise anti-virus to je jedna od opcija sto se meni desilo sad nznm sta tebe muci :/...ili ako nisi patchovao dobro onda probaj sam w3 fixerom...
Ma brate ja sam veceras u 18h igrao dotu i dodje mi da izbrisem i instaliram ponovo i sad ne mogu :SSS
"Nikom ne ljubim dupe, poeni da se skupe. Jer sta god da bude, ja imam sve kod kuce!"

Offline N3KO^

  • Advanced Member
  • *
  • Posts: 123
  • Karma: +33/-21
  • No pain,no gain.
    • View Profile
    • Awards
Re: Tehnicka podrska i problemi vezani za dotu i WC3
« Reply #19 on: March 30, 2013, 02:46 »
Koristio sam avast..i poslednjih godinu dana ga ne koristim....lepo funkcionise..to su gluposti kakav antivirust godinu dana sam bez antvirusa i surfujem i skidam brda toga ..Avira je isto ko i avast ako ne placas licencu..

Offline kingW3

  • Partimanijak
  • Retired Moderator
  • MonsterKill Member
  • *
  • Posts: 2773
  • Country: cs
  • Karma: +219/-196
  • Awards GFX staff member [RARE]
    • View Profile
    • Awards
Re: Tehnicka podrska i problemi vezani za dotu i WC3
« Reply #20 on: March 30, 2013, 11:19 »
Ako ponovo ide error kopiraj log iz Warcraft III\Errors foldera,a za antivirus to ti ne vredi mnogo.Dovoljno je da ne skidas neke sumnjive krekove ili takve stvari i nema virusa(ja vec par godina bez antivirusa i bez virusa :) )

Offline .maestro3berg.

  • Retired Moderator
  • WickedSick Member
  • *
  • Posts: 1495
  • Karma: +63/-119
    • View Profile
    • Awards
Re: Tehnicka podrska i problemi vezani za dotu i WC3
« Reply #21 on: March 30, 2013, 17:27 »
Da nije do redoslijeda?
Msm ja instal-ujem sa diska, skinem patch, patchujem onda euroloader skinem i to je to, jel tako ide ili ?
"Nikom ne ljubim dupe, poeni da se skupe. Jer sta god da bude, ja imam sve kod kuce!"

Offline shpura

  • Earth Spirit user
  • Retired Moderator
  • WickedSick Member
  • *
  • Posts: 1104
  • Country: hr
  • Karma: +130/-92
  • Awards Hacks staff member [RARE]
    • View Profile
    • Awards
Re: Tehnicka podrska i problemi vezani za dotu i WC3
« Reply #22 on: March 30, 2013, 17:44 »
Da, tak ide. Provjeri dal prieka do kraja kod instalacije eurobetla. One skripte tre pa mora priekat. I provjeri dal oznai opciju 'install gateways'

Offline .maestro3berg.

  • Retired Moderator
  • WickedSick Member
  • *
  • Posts: 1495
  • Karma: +63/-119
    • View Profile
    • Awards
Re: Tehnicka podrska i problemi vezani za dotu i WC3
« Reply #23 on: March 30, 2013, 18:14 »
Reinstall sam i sad sve radi .... Hvala!
"Nikom ne ljubim dupe, poeni da se skupe. Jer sta god da bude, ja imam sve kod kuce!"

Offline De_Inferno

  • Advanced Member
  • *
  • Posts: 125
  • Karma: +4/-58
  • Look at it Go!!!
    • View Profile
    • Awards
Re: Tehnicka podrska i problemi vezani za dotu i WC3
« Reply #24 on: April 11, 2013, 19:25 »
nube, nisi patcho dobro,

unistal sve instaliraj ponovo i skini warcraft version switcher i prebaci na 1.26a, onda skini installer i pokreni ga.


ili je mozda problem u registriju. hmm, kasno je sad pa nemogu da razmisljam kako treba.

nebitno probaj ovo gore prvo što sam napisao.

ps. prije nego sto bilo sta uradis ovog sto sam naveo probaj ga pokrenuti kao administrator
Nije to do registry errora, kad nemas installpath ili neki registry error, tek ce ti popup kad pokusavas da se konektujes na battle.net, to je moje misljenje posto sam imao puno problema i puno vremena proveo sa tim registry errorima :=)

I never forget a face, but in your case I'll be glad to make an exception.

Offline Anakin_

  • Newbie Member
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
    • Awards

Offline Beckham

  • Junior Member
  • *
  • Posts: 25
  • Country: 00
  • Karma: +1/-1
    • View Profile
    • Awards
Re: Tehnicka podrska i problemi vezani za dotu i WC3
« Reply #26 on: June 26, 2013, 23:26 »
Evo i ja imam jedno pitanje...doduse mozda malo glupo ali nema veze skinuo sam neki warkey sa ovog' sajta i toliko mi buga kada kliknem npr za inventory 2 skroz sporo mi odradjuje posle 3 sekunde mi radi ja kliknem na bootle on mi posle 3 sekunde tek pocne hilat takodje i ne mogu da ubijam kripove nekako zasteka kad ocu da ga ubijem zato i ubijam 30 40 po game :SS Znal iko pomoc i neki dobar warkey program koji ne buga :S

Offline 21^Blok

  • Hero Member
  • *
  • Posts: 846
  • Karma: +283/-108
  • Awards Pudge Wars Tournament Winner [RARE] Castle Fight Winner [RARE]
    • View Profile
    • Awards
Re: Tehnicka podrska i problemi vezani za dotu i WC3
« Reply #27 on: June 27, 2013, 01:12 »
http://www.dota-utilities.com/2009/10/warkey-warcraft-inventory-hotkeys.html  ja sam koristio ovaj warkey i nisam imao nikakvih bagova, sve je radilo savrseno, jel i ti ovaj koristis?

Spoiler for Hiden:
ma sto se patis, predji na dotu 2 :D
у мрачном подруму у граду готаму, ове ноћи сви зликовци пију, па ми говоре џејмс холмс џокере опет ћеш их рокати по кину

Offline hector1

  • New Member
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • Awards
Re: Tehnicka podrska i problemi vezani za dotu i WC3
« Reply #28 on: June 06, 2014, 21:31 »
http://wwsw.dota-utilities.com/20a09/10/warkey-warcraft-inventory-hotkeys.html  ja sam koristio ovaj warkey i nisam imao nikakvih bagova, sve je radilo savrseno, jel i ti ovaj koristis?

Spoiler for Hiden:
ma sto se patis, predji na dotu 2 :D

or Dota Hotkeys