Author Topic: Yeni Client ve Gproxy nasıl yüklenir  (Read 6581 times)

Offline .SaLiH.

  • Contributor
  • WickedSick Member
  • *
  • Topic Author
  • Posts: 1652
  • Country: jp
  • Karma: +218/-74
  • http://twitch.tv/hazure97
  • Awards Deer Member LA Ladder #11-25 [EPIC] VIP Member [EPIC] Winner of 5 Signature of the Week Contest [EPIC] Winner of 1 Photo Manipulation Contest [COMMON] Winner of 1 Challenge of the Week [COMMON] Winner of 3 Photoshop Challenge Contests [RARE] Shadow Raze Tour Award [RARE] 2v2 SHOM Tournament Winner [RARE] MadBalls Tournament Winner [RARE] Junior Tournament Member [RARE] Best Couple (2v2) Tour Winner [RARE]
    • View Profile
    • Awards
Yeni Client ve Gproxy nasıl yüklenir
« on: March 18, 2014, 21:18 »
Gproxynin bu yeni sürümünde birçok yenilikler var.Lagabuse gibi botlarda oynamak için bu yeni olan client ve gproxy'i yüklemeniz gerekmektedir.Aksine oyundan atılırsınız.

İndirme Linki:

Yenilikler

Client v0.3
Oyunu Gproxyli veya Gproxy olmadan çalıştırabilme imkanı.
Oyunu açtığınızda otomatik gateway seçebiliyorsunuz.
Client/Dota haritaları ve ihtiyacınız olan herşeyi otomatik güncelliyor.

GProxy v8
Hack güvenliği yükseltildi.
Hack kullananlar için sınırsız ban sistemi geliştirildi.
Oyun ortasındaki kopmaları minimuma indirmek ve serverdan düşmeleri engellemek için sistem her 5 saniyede bir bağlantıyı yenileyecek.

Nasıl yüklenir?
Spoiler for Hiden:


Eğer herhangi bir bug bulursanız bu konu altına yazarak bize bildirebilirsiniz. Bireysel yardımlar için Teknik Destek bölümü altına konu açabilirsiniz. (TeamViewer ile yardımcı olmaya çalışacağız.) Sorun yaşadığınızda lütfen panik yapmayın, bütün sorunları çözmeniz konusunda sizlere yardımcı olacağız.


1. GProxy
Bazı Gproxy mesajları Client konsolu tarafından atlanmış olabilir. Gproxy'yi manuel olarak çalıştırın. (C:/Program Files (x86)/Eurobattle.net) dizin içerisindeki gproxy.cfg dosyasını tıklayıp not defterinde açın, "console = 0" kısmını "console = 1" olarak değiştirin. Bu işlem sonrasında Gproxy'nizi eski versiyonu kullandığınız şekilde gproxy.exe'ye tıklayarak başlatabilirsiniz. Gproxy mesaj verileri gproxy.log kısmına kaydedilecektir.

Servera Gproxy ile bağlandığınızda herhangi bir kanalda !v yazıp ekranda çıkan versiyonun "8 XPAM Edition" olarak geçtiğinden emin olun. Eğer hala oyun lobisinden atılıyorsanız ;

*Güncel dota haritanız yoktur,

*Bottan banlı olabilirsiniz (!checkban nick yaparak kontrol edin),
*Oynamış olduğunuz lig botu hala eski gproxy sürümlüdür ve güncellenmesi gereklidiir. (Birkaç gün içerisinde bütün serverda uygulanmış olacaktır.)

Başlangıçta Windows Modda * W3+Gproxy seçerek başlamanızı tavsiye ediyoruz. Eğer firewall'un gproxy'yi yeni uygulama olarak algılayıp engelliyorsa bunu görme imkanı sağlamış olursun. Eğer servera bağlanma sırasında "Connecting to Battle.net" yazısını çok uzun süre görüyorsan ve herhangi bir değişiklik olmuyorsa, muhtemelen firewall veya farklı bir program bağlanmanızı engelliyordur.


2. Installer


Eğer dosya aktarma sırasında yükleme başarısız oluyorsa bu sorunun oluşmasındaki muhtemelen sebep;

*Antivirüs programınız tarafından engelleniyordur.
--Yönetici olarak çalıştırmalısınız.

3. Client

Şimdiye kadar yaşanan problemler;

msvc100.dll Bulunamadı: INDIR VE YUKLE ; Visual c++ redistributable http://www.microsoft.com/en-us/downl...s.aspx?id=5555

W3'ü çalıştırırken Client hatası yaşıyorsanız:

1. ->Regedit->HKEY_CURRENT_USER->Software->Blizzard Entertainment->Warcraft III->INSTALLPATH
2. ->Regedit->HKEY_CURRENT_USER->Software->Eurobattle.net->w3dir
3. w3l.exe ve w3lh.dll dosyalarının Warcraft III klasörünüzde olup olmadığını kontrol edin.
4. Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin

Installer hatası 3: MPQ Yedeklemesi: Dosya kopyalanamıyor: Belirtilen dosya bulunamadı : manual install çözümü bulana kadar.
« Last Edit: October 23, 2017, 12:09 by [ros]shadowlord »
Quote
SO, IF YOU WILL BE IN THIS STATE EVER, GO AND FIGHT IT, LOL

Offline [ros]shadowlord

  • Moderator
  • MonsterKill Member
  • *
  • Posts: 2662
  • Country: tr
  • Karma: +668/-181
  • Awards Pudge Wars Tournament Winner [RARE] Winner of 5 Uther Party Tours Jungle Race Tour Winner [RARE] Winner of 5 Invoker Wars Tours [LEGENDARY] The Predator Tour Winner [RARE] The Weakest Link Tour Winner [RARE] Tour Pro Member [EPIC] MadBalls Tournament Winner [RARE] Warlock Tour Winner [RARE] Shadow Raze Tour Award [RARE] Mirana Wars Winner [RARE] 2v2 SHOM Tournament Winner [RARE]
    • View Profile
    • Awards
Re: Yeni Client ve Gproxy nasıl yüklenir
« Reply #1 on: October 23, 2017, 12:06 »
Not:Eurobattle.net'in Orjinal wikiden alınmıştır.
İlk öncelikle .SaLiH. arkadaşımıza teşekkür ederiz,yeni sürüm bundan pekte bir farkı yoktur hatta daha kolayca yüklenebilmektedir.
1)Bilgisayarınızda herhangi bir warcraft 3 sürümü olduğundan emin olun,eğerki yoksa buradaki linkte bulunan Warcraft III Setup (Install and Update) adlı dosyayı indirin ama lisans anahtarınız olmuycaktır sadece eurobattle.net serverına girebilceksiniz
2)Burada bulunan Visual C++ Redistributable 2013 ve Visual C++ Redistributable 2015 x86 adlı programları indirip yükleyin.
3)Burada bulunan en son Eurobattle.net installer'i indirip yükleyin.
4)Installer'ı Unzipleyin ve çalıştırın.
5)Birinci kısma Warcraft 3'ün bulunduğu klasörü seçin ikinci kısma ise Client'in yükleneceği kısmı seçin(2sinide aynı klasöre yükleyebilirsiniz).Örneğin aşağıdaki resimdeki gibi:

6)Client'i açın ve patch olana kadar bekleyin(Patchler 50 MB to ~950 MB arası 1 değer gösterebilir).Bazen warcraft 3'ünüzün yerini bulamaya bilir veyatta elinizdeki patch bozuk olabilir,bu hatayı 'Perform full W3 update' ve ardından update tuşuna basarak düzeltebilirsiniz.
Sorularınızın çoğunun cevabını burada bulabilirsiniz,eğerki aradığınız sorunun cevabı yoksa  buraya ingilizce diliyle konu açıp sorabilirsiniz(Çeviri için bana yazabilirsiniz).
« Last Edit: October 23, 2017, 12:09 by [ros]shadowlord »