Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - WhatTheHell

Pages: [1] 2 3 ... 8
1
Turkey / Re: lucky..strike
« on: August 25, 2013, 06:02 »
Bug oluşmamış, oyundan istisnasız herkes çıkmış tree/throne yıkılmadan.. Ondan dolayı berabere bitmiş :D

Pm de dediğim gibi,B/U kısmı yetki alanımda olmadığı için sadece lucky..strike isimli arkadaşa mesaj attım. Gerisi ona kalmış, senin için yapabileceğim başka birşey yok üzgünüm..

Benimde basima geldi bi kac kere bu olay.Soyledigim gibi sync'i 500 yapmalarindan dolayi kaynaklaniyor.Oyun icindeyken bitti gibi gorundugu halde aslinda oyun bitmemis oluyor.En sona bakarsan zaten chatlogdan oyunu kuran eleman dusmus.Ondan kaynakli bi problem var yani.Replayda durum nasil gozukuyo bilmiyorum tabii ama bu sekilde bi bug var sende forum icinde denk gelmissindir birilerine bu durumla karsilasan.Yoksa adamlarin isi gucu yok hepsi niye oyundan ciksin? :D Tamam 15. dakikadan sonra oyundan cikilirsa throne/tree kesilene kadar oyun devam ediyor ve bazi turkler bunu bilmiyor ama hepside mi bu durumdan habersiz bu oyunda?

2
Turkey / Re: lucky..strike
« on: August 24, 2013, 22:36 »
Arkadasin kimdi bilmiyorum ama oyunu kuran kisi sync 500 yazdigindan dolayi bu tur bi bug olusmus.Platin'e ilet durumu,oda lucky ile konussun.Sizde throne kesilmis gibi gorunuyo olabilir,bugda bu zaten.Yazilan sync yuzunden genelde oyun sonu oyundan dusen sahislardan dolayi siz throne u kestik ciktik zannediyosunuz ama bot onu farkedemiyor.O yuzden banliyor.

3
Ayrica actigin unban request konusunada baktimda,zerre kadar ingilizceden anlamadiginda belli oldugu halde burda adamin ingilizce bilmedigini ima ederek dalga gecmende cok manidar olmus.Boylesinide ancak bizimkiler yapiyor zaten.

yahuu ahahahaha guldum koptum ya :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sen kimsin be abicim


Tipe bak ya.

Al bakalim,normalde durumu olmayan ogrencilere ders veriyorumda senide cikartabiliriz aradan.Belli ki beyinde biraz eksiklik var.


Quote
5: Explain to us a general vision about the situation!

i dont understand why i am gonna banned (I dont understand why did i get ban) in game there are peoples(people,players) gonna(gelecekle gecmis zamani ayni anda kullanarak ingilizcede cigir actin aferin diyorum sana) left in game after 15min and venge make pump and come to finish then
*****
Watch replay in min 26 he is gonna miss in min 26 loss connection(yine ayni sekilde gecmis zaman ve gelecek zamanla fantezi pesindesin) and butcherr player that do not(player tekil sahis oldugundan dont kullanamazsin) know who he is he is gonna start(gecmiste olan bisey hakkinda yine gelecekteymis gibi konusmak.Gelecekten geldin sen dimi?) votekick then i go on !yes.... it is normal cause if he is dropped(if he is dropped ne demektir yahu? bilmiyosan kullanmayi bildigin basit zamanlari kullanarak konus) we gonna finish and have some kills watch replay again and again Admins and mods pls....

****

in min 26 kill venge that i say to butcerr player ingame ( DOOM ) (ERRRROOOOOOOOOOOERRR)
26:38   PhyxiuS   [Allies]   sal
26:38   PhyxiuS   [Allies]   bana
26:39   PhyxiuS   [Allies]   killi

means that dont touch pls i want this kill ....

30:07   PhyxiuS   [Allies]   ins
30:10   PhyxiuS   [Allies]   locklamamıstır
30:11   PhyxiuS   [Allies]   heroları

it means that i hope if santinel heroes doesnt(heroes ve doesnt? neyin kafasindasin acaba ve locked ondan sonra? guldurdun ha :D ) locked we are(were) gonna make a lot of kills....

31:10   ButtCherr   [Allies]   iyi locklu degl

that means ohh god they are not locked

THEN We make(made) a lot of kills for sure that it is same as GGWPTHX4PSR ' s game like this

http://lagabuse.com/stats/game/4062016

UNBANNED(gecmis zaman ne alaka?) THIS SHIT PLS..

Show(ahaha lan show nedir? - informate) this ban to platin cause he must read this turkish words...

it is not stad(highbury mi?) abuse

Thx all admins be smart cool(havan kime gardas?) ... i hope



Daha diger postlarinida koyabilirim istersen.Nickimin altinda "inactive staff" yazdigini goremeyecek kadar korsen,kim oldugumda seni ilgilendirmez.Zamaninda senin gibi asalak tayfadan olanlar gelip bana yalvariyolardi desem yeridir.Simdi al o olmayan ingilizcenide uza dota 2 ye.Girme bi zahmet burayada,harbiden gereksizsin cunku.

4
Ayrica actigin unban request konusunada baktimda,zerre kadar ingilizceden anlamadiginda belli oldugu halde burda adamin ingilizce bilmedigini ima ederek dalga gecmende cok manidar olmus.Boylesinide ancak bizimkiler yapiyor zaten.

5
Kurallar bariz acik ve net,evet 15 dakikadan sonra cikan olduysa oyundan senin oyunu bitirmen lazim.Stat denen bisey var sonucta ona gore siralamalar oluyor.Haksiz kazanc elde ediyosun zaten oyunda olmayan sahislari oldurerek.Bunda karsidaki vengedede suc yok,suc direk sende.Ayrica su bizi savunmuyosunuz diyenleride anlamiyorum ben.Gizli forumlarda neler konusuldugundan,kimin neler soylediginizden zerre kadar haberiniz yok.Mantikli dusunun biraz,bu tur durumlarda nasil savunalim sizi? Ayni seyi maphack kullananlarda soyluyodu zamaninda,neyin kafasini yasiyosunuz anlamis degilim.

Ne oldugunu bilmeden adama laf sokmaya calisiyosun her postunda dalga geciyosun,ingilizce bilmedigini ima etmeye calisiyosun bide boyle buyukmussun gibi havalar.Sonra niye bu millet turklerden nefret ediyor.Al abi iste kurallardan zerre kadar haberin yok ama g*t resmen tavanda.Senin gibi adamlar oynamasin zaten LagAbuse'da.Gereksizsiniz,hatta bi zahmet dota 2 den geri donme sen.

6
Turkey / Re: Eğlence / Muhabbet Köşesi
« on: July 10, 2013, 09:45 »
Daha yaratici uzun seyler ogretin bari.Malta'dayken korelilere "agzini yuzunu s.ker.m" "at yarraaa" tarzi seyler ogretmistim.her gun facebook sayfamda onlari yaziyodu adamlar bikmadan usanmadan :D

7
Turkey / Re: READ THIS TURKS
« on: June 09, 2013, 13:34 »
Dude first of all goverment won election with %51 so why goverment want to fuck same people who elected him?and also dont meedle into another countries own problems.These are all games and stuff on our country to make our own people fight with each other they trying their famous ''divide and conquer ,divide and rule or whatever u name it''.Also I visited syrai just before civil war it was very peaceful prosperous country till civil war where USA and others fucked up peace.








Çöpten çıkan oylarıda ben koyduydum zaten oraya.

8
Turkey / Re: Tanışma platformu
« on: May 24, 2013, 10:40 »
O benim yazdığımı kopyalamış fakat quote yapamamış.O yüzden  ;D

9
Turkey / Re: Tanışma platformu
« on: May 23, 2013, 13:43 »
Bende yazayım o zaman :D 20 yaşındayım ve adım Mutlucan.Uzun süredir staffdaydım zaten belirli aralıklarla.Fakat dota oynamıyorum artık yurtdışında yaşadığımdan dolayı.

10
Humor / Re: Funny Un-/Ban -requests
« on: April 25, 2013, 15:59 »
Yeah it was in my signature.Personally also i banned 9/10 people but it was long time ago  ;D the one which was in my signature was solved by bronhi.

11
General Discussions / Re: ..sdaf
« on: March 18, 2013, 11:39 »
So from time to time there are serbian,iranian,german and blaa blaa moderators aswell.Think if they all would ask for the same thing? Everyone would write it on their own languages.Instead of being selfish and asking this,think about that you are playing in an international community,try to improve your english since it's one of the official language all over the world.

12
General Discussions / Re: Hey
« on: December 24, 2012, 15:24 »
dunoo why there are no turkish mods anymore here when tons of turks are playing here everyday..

i am here?

13
General Discussions / Re: Hey
« on: December 24, 2012, 14:00 »
i can help u if u want, my turkish is good enough.

you damn liar turkman :D

14
General Discussions / Re: Hey
« on: December 24, 2012, 13:36 »
bitch please.

i'm here as a turkish inactive moderator.of course he will send pm to me  ;D i will be totally back soon,nice to see you aswell

15
General Discussions / Re: Hey
« on: December 23, 2012, 21:55 »
eh,i'm inactive at the moment but you can send pm to me

Pages: [1] 2 3 ... 8